Γενικά

22 Σεπτεμβρίου 2015 23:37

Όλα στη φόρα για να γίνει τηλεπαρουσιάστρια

Το… αβυσσαλέο ντεκολτέ της στο δοκιμαστικό της χάρισε μία καριέρα στην τηλεόραση. Η ίδια παραδέχθηκε πως ήθελε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Όλα στη φόρα για να γίνει τηλεπαρουσιάστρια
-

Η επίδοξη τηλεπερσόνα κατάφερε να κερδίσει την δουλειά των ονείρων της, εμφανιζόμενη στα δοκιμαστικά με ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ που δεν άφηνε παρά ελάχιστα στη φαντασία των θεατών.

Η 21χρονη Enki Bracaj έκανε δοκιμαστικά για μία θέση παρουσιάστριας στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό Zjarr και όπως φαίνεται ήταν αποφασισμένη για όλα.

«Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι η εμφάνισή της ήταν τουλάχιστον ασυνήθιστη, αλλά θα “δουλέψουμε” πάνω σε αυτό και για να είμαστε ειλικρινείς δε θα βλάψει τα νούμερα τηλεθέασης.»

Από την πλευρά της η 21χρονη παραδέχθηκε ότι εκμεταλλεύθηκε το πλούσιο μπούστο της για να… ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Αλβανίδα παρουσιάστρια - στήθος

«Είναι προφανές ότι αν ήθελα να τα καταφέρω, έπρεπε να κάνω κάτι τολμηρό και να παρουσιάσω κάτι διαφορετικό», υποστήριξε. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι συμβουλεύθηκε τους γονείς της και τη στήριξαν στην επιλογή της.

Αλβανίδα παρουσιάστρια - στήθος

Δείτε το τολμηρό δοκιμαστικό της νέας παρουσιάστριας του αλβανικού καναλιού:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)