Εκδηλώσεις

29 Αυγούστου 2015 19:31

Το διαδικτυακό κάλεσμα του Ψινάκη για τη συναυλία της Πρωτοψάλτη

Η Υπουργός Τουρισμού τραγουδάει απόψε με φόντο την αυγουστιάτικη πανσέληνο και ο Ψινάκης μέσω Instagram μας προσκαλεί στο μεγάλο event!

Το διαδικτυακό κάλεσμα του Ψινάκη για τη συναυλία της Πρωτοψάλτη
-

Μπορεί χθες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να ορκίστηκε Υπουργός Τουρισμού στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ωστόσο σήμερα θα τραγουδήσει κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Έτσι, λίγο μετά την υπουργοποίηση της καλής του φίλης, ο Ηλίας Ψινάκης υπενθύμισε σε όλους μέσω Ιnstagram το αποψινό μεγάλο γεγονός, τη συναυλία της διάσημης Ελληνίδας ερμηνεύτριας.

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και ημέρες, ο δήμαρχος Μαραθώνα επιθυμούσε η σημερινή συναυλία να γίνει στον Τύμβο του Μαραθώνα, ωστόσο η άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού δεν δόθηκε. Ο Ηλίας Ψινάκης με τον δικό του εκκεντρικό τρόπο «ξέσπασε» αφιερώνοντας- μέσω Facebook- τη συναυλία «σε καμιά 15αριά ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε, το "Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα"».

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Ηλίας Ψινάκης - instagram

Αυτό είναι το νέο του μήνυμα μέσω Instagram:  «Φίλοι μου σας καλώ όλους όσους γουστάρετε να έρθετε αύριο Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 21.00 στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργού πλέον Άλκηστις Πρωτοψάλτη που με όλη της την αγάπη της μας προσφέρει !!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ...!!!❤️ Η είσοδος δεν απλώς ελεύθερη ....Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!!❤️».

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Ηλίας Ψινάκης - instagram

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)