Lifestyle

11 Αυγούστου 2015 10:40

Η σέξι φωτογράφιση της Kylie Jenner

Έκλεισε τα 18 και το γιόρτασε με μια ξεχωριστή φωτογράφιση! Δείτε τις καυτές της πόζες και μάθετε τι δώρο της πήρε ο αγαπημένος της... αξίας 300.000 ευρώ!

Η σέξι φωτογράφιση της Kylie Jenner
-

Η διάσημη τηλεπερσόνα Kylie Jenner γιόρτασε με έναν ξεχωριστό τρόπο τα γενέθλιά της. Η ίδια έκλεισε τα 18 και είπε να το φωνάξει, δημοσιεύοντας ξεχωριστές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μικρή αδελφή της Kim Kardashian μπορεί να πήρε ως δώρο μια λευκή ferrari αξίας 300.000 ευρώ από τον σύντροφό της και γνωστό ράπερ Tyga, αλλά εκείνη αντί να πάρει τους δρόμους, είπε να τρελάνει το κοινό της με τις εν λόγω φωτογραφίες.

Πρόκειται για μια φωτογράφιση δια χειρός της διάσημης φωτογράφου της Νέας Υόρκης, Sasha Samsonova, η οποία σκηνοθέτησε το κόνσεπτ με βάση τα δεδομένα μιας άλλης εποχής.

Η Kylie Jenner φωτογραφίζεται με πορτοκαλί μαλλιά, γαλάζια περούκα, κόκκινα χείλη και πιο σέξι από ποτέ. Δείτε τις φωτογραφίες της:

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kylie Jenner

 Kylie Jenner

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)