Lifestyle

02 Αυγούστου 2015 18:05

Οι καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο

Πισίνες που δεν ενδείκνυνται για υψοφοβικούς, γεωθερμικά σπα και εκκεντρικοί σχεδιασμοί.

Οι καλύτερες πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο
-

Αφιέρωμα στις πιο ξεχωριστές πισίνες ξενοδοχείων στον κόσμο έκανε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Πισίνες σαν κι αυτές συναντά κανείς σε πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα, για τα οποία αποτελούν ατραξιόν για τους τουρίστες και ορισμένοι τα επισκέπτονται μόνο και μόνο για να κολυμπήσουν σε αυτές.

Σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες, είτε για τον εκκεντρικό σχεδιασμό τους είτε για τις μοναδικές τοποθεσίες στις οποίες είναι φτιαγμένες.

Ενδεικτικά παραθέτουμε ορισμένες από αυτές:

Πισίνες - ξενοδοχεία

ΕΛΒΕΤΙΑ: LeCrans Hotel & Spa

Ίσως το να βγάλεις τα ρούχα σου και να μείνεις με το μαγιό στις Άλπεις να μην είναι και η καλύτερη ιδέα. Αλλά η πισίνα του ξενοδοχείου LeCrans είναι θερμαινόμενη επαρκώς και προσφέρει μοναδική θέα στο χιονισμένο τοπίο.

 

Πισίνες - ξενοδοχεία

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Hanging Gardens

Με θέα τη ζούγκλα και έναν παλιό ινδουιστικό ναό, η πισίνα του Hanging Gardens Ubud στο Μπαλί της Ινδονησίας, δίνει μία μοναδική αίσθηση στον επισκέπτη.

 

Πισίνες - ξενοδοχεία

ΤΑΙΛΑΝΔΗ: The Library

Η «Κόκκινη Πισίνα» του ξενοδοχείου The Library στο Κο Σαμούι της Ταϊλάνδης ξενίζει με το χρώμα της, αφού αντικρίζοντας την κανείς για πρώτη φορά νομίζει πως αποτελεί τόπο… φρικιαστικού εγκλήματος.

 

Πισίνες - ξενοδοχεία

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Marina Bay Sands

Η πισίνα στο ξενοδοχείο Marina Bay Sands βρίσκεται στον 57ο όροφο, προσφέροντας στους λουόμενους την καλύτερη πανοραμική θέα και είναι τριπλάσια σε μέγεθος από μία πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.

 

Πισίνες - ξενοδοχεία

ΣΑΝΤΑ ΛΟΥTΣΙΑ: Ladera Resort

Ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε τοποθεσία που έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, για εξωτικές αποδράσεις στην Καραϊβική.

 

Πισίνες - ξενοδοχεία

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Blue Lagoon

Ένα γεωθερμικό σπα, όπως αυτό του Blue Lagoon κοντά στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Είναι ανοικτό στο κοινό και όχι μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου Blue Lagoon Clinic Hotel που βρίσκεται λίγο μακρύτερα.

 

Πισίνες - ξενοδοχεία

ΧΙΛΗ: San Alfonso del Mar

Χωρίς πολλές συστάσεις, είναι η μεγαλύτερη πισίνα στον κόσμο. Έχει έκταση όσο 20 πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων μαζί και για να γεμίσει χρειάζεται 250 εκατομμύρια λίτρα νερό. Το να κολυμπήσεις από τη μία άκρη στην άλλη… μοιάζει με μαραθώνιο!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)