Lifestyle

30 Ιουλίου 2015 11:37

Τσέχα η νέα “Μούσα” της Ultimo

Η Πέτρα Νέμτσοβα, που επέζησε από το τσουνάμι του 2004 στον Ινδικό Ωκεανό, είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας της εταιρείας.

Τσέχα η νέα “Μούσα” της Ultimo
-

Η 35χρονη Πέτρα Νέμτσοβα πήρε τη θέση της Άμπι Κλάνσι στην καμπάνια για την προώθηση της νέας κολεξιόν γυναικείων εσωρούχων της εταιρείας Ultimo.

To top model από την Τσεχία έγινε παγκοσμίως γνωστό όχι τόσο από τη σταδιοδρομία της στις πασαρέλες, όσο για το γεγονός ότι επέζησε από το φονικό τσουνάμι που σκόρπισε το θάνατο στη νοτιοανατολική Ασία το 2004.

Η Πέτρα Νέμτσοβα απολάμβανε τις διακοπές της στο Κάο Λακ της Ταϊλάνδης μαζί με τον τότε σύντροφό της, τον φωτογράφο Σάιμον Άτλι. Εκείνος έχασε τη ζωή του όταν «χτύπησε» το τσουνάμι, αλλά η ίδια επέζησε αφού κατάφερε να σκαρφαλώσει σε έναν φοίνικα, όπου παρέμεινε επί 8 ώρες μέχρι να την εντοπίσουν τα συνεργεία διάσωσης.

Επέστρεψε στις πασαρέλες και στην καριέρα της στο μόντελινγκ, ενώ πέρυσι είχε αποκαλύψει στο περιοδικό People ότι έχει δεσμό με τον πρώην πρωθυπουργό της Αϊτής, Laurent Lamothe.

Petra Nemcova - εσώρουχα

Petra Nemcova - εσώρουχα

Petra Nemcova - εσώρουχα

Petra Nemcova - εσώρουχα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)