Σινεμά

18 Ιουλίου 2015 21:45

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «Fantastic Four»

Πάρτε μία γεύση από το θεαματικό τρέιλερ της ταινίας που κάνει πρεμιέρα στις 7 Αυγούστου.

-

Η ταινία «Fantastic Four» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Αυγούστου και μέχρι τότε έβγαλε σε κυκλοφορία το νέο τρέιλερ την υπερπαραγωγής που κάνει τους θαυμαστές παγκοσμίως να ανυπομονούν!

 Η ομάδα των υπερηρώων της Marvel αποτελείται από τους: Kate Mara ως Sue Storm/The Invisible Woman, Miles Teller ως Ree Richards/Mr. Fantastic, τον Michael B. Jordan ως Johnny Storm/The Human Torch και τον Jamie Bell ως Ben Grimm/The Thing. Το φρέσκο καστ συνθέτουν ανερχόμενοι σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι είναι παράλληλα και ιδιαίτερα ικανοί υποκριτικά, καθιστώντας τους «Fantastic Four» κάτι παραπάνω από ένα ακόμη blockbuster.

Όσον αφορά στο σενάριο οι 4 νεαροί εισέρχονται σε ένα παράλληλο σύμπαν το οποίο μεταβάλλει τη μορφή και τις ικανότητές τους, με σοκαριστικό τρόπο. Ενωμένοι πρέπει να μάθουν να χειρίζονται αυτές τις απίστευτες ικανότητες για να σώσουν, όχι μόνο τις ζωές τους αλλά και όλη τη γή, από έναν παλιό σύμμαχο που άλλαξε πλευρά, τον Doctor Doom.

Δείτε το trailer

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)