Γενικά

16 Ιουλίου 2015 22:43

Αντώνης Ρέμος: Αγνώριστος με 10 κιλά μείον! (φωτό)

Ανανεωμένος και φανερά αδυνατισμένος ο δημοφιλής τραγουδιστής! Πώς κατάφερε να χάσει 10 κιλά;

-

Αγνώριστος ο Αντώνης Ρέμος!

Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού του δεύτερου κύκλου του «Τhe Voice» και ο αγαπημένος τραγουδιστής φαίνεται από τότε να έχει χάσει δέκα κιλά και συνεχίζει. Συνοδοιπόρος του σε αυτή την προσπάθεια είναι η σύντροφος του και μητέρα του παιδιού του, Υβόννης Μπόσνιακ.

Ο τραγουδιστής μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Stavento συναντήθηκαν και πάλι στις 10 Ιουλίου για τη μεγάλη συναυλία στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία. Εκεί, ήταν η πρώτη φορά, που η ανανεωμένη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό.

Ποιό είναι όμως το πρόγραμμα διατροφής που τον έβαλε η σύντροφός του και τον βοήθησε να αδυνατίσει; Όπως διαβάζουμε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Αντώνης Ρέμος ακολουθεί αυστηρή διατροφή και καθημερινό αερόβιο και αναερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής και συνεχίζει ακάθεκτος για την απώλεια ακόμα περισσότερων κιλών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)