Γενικά

01 Ιουνίου 2015 20:46

Ο πατέρας των Καρντάσιαν συστήνεται ως… Κέιτλιν!

Ο Μπρους Τζένερ έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα στο εξώφυλλο του Vanity Fair, με τίτλο «Να με φωνάζετε Κέιτλιν»...

-

Ο Ολυμπιονίκης του δεκάθλου το 1976 και πατριός της Κιμ Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ, κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως γυναίκα έκανε στο εξώφυλλο του Vanity Fair.

Ο Τζένερ μας συστήνεται με το όνομα του ως γυναίκα… «Να με φωνάζετε Κέιτλιν» είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Κέιτλιν λέει: «Εάν βρισκόμουν στο νεκροκρέβατό μου και είχα αυτό το μυστικό και δεν είχα κάνει τίποτε γι' αυτό, θα ήμουν εκεί και θα σκεφτόμουν: "Μόλις κατέστρεψες όλη τη ζωή σου"».



Στον λογαριασμό της στο Twitter με το όνομα Κέιτλιν Τζένερ έγραψε: «Είμαι τόσο χαρούμενη που μετά από έναν τέτοιο αγώνα, θα μπορέσω να ζήσω με τον πραγματικό εαυτό μου. Κέιτλιν καλωσόρισες στον κόσμο. Ανυπομονώ να την/με γνωρίσω».

Την φωτογράφηση στο Vanity Fair έκανε η διάσημη φωτογράφος Άνι Λίμποβιτζ.

Ο 65χρονος σταρ, ξεκίνησε τον περασμένο μήνα την ολοκληρωτική μεταμόρφωσή του,  και πλέον έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, όντας μια πραγματική γυναίκα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)