Σινεμά

30 Μαΐου 2015 17:53

Πρεμιέρα του Jurassic World στο Παρίσι

Η «Jurassic-Mania» κατέλαβε την Πόλη του Φωτός, καθώς η πολυαναμενόμενη συνέχεια της δημοφιλούς κινηματογραφικής σειράς έκανε παγκόσμια πρεμιέρα.

-

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων για την πρεμιέρα της 4ης συνέχειας του «Jurassic Park».

Ο σκηνοθέτης Κόλιν Τρέβορόου και οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Jurassic World», Κρις Πρατ και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, ήταν εκεί για να χαιρετίσουν τους θαυμαστές τους και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται 22 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Jurassic Park, το θεματικό πάρκο δεινοσαύρων στο Nuba Isla.

Τα πράγματα, όμως, «στραβώνουν» και πάλι όταν η πολυδιαφημισμένη ατραξιόν του πάρκου, ένας γενετικά τροποποιημένος δεινόσαυρος «Indominus Rex», ο οποίος είναι μεγαλύτερος από τον επιβλητικό T-Rex, αρχίζει να σπέρνει τον τρόμο και την καταστροφή.

«Είναι μία ταινία που έγινε από fans του αρχικού Jurassic Park», είπε ο ηθοποιός Κρις Πρατ. «Εγώ σίγουρα είμαι, ο σκηνοθέτης μας Κόλιν Τρέβορόου επίσης, όπως και η Μπράις… Η πρώτη ταινία είχε τεράστιο αντίκτυπο στη γενιά μας», πρόσθεσε ο 35χρονος πρωταγωνιστής.

Ο Γάλλος άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τόνι Πάρκερ, παρακολούθησε την ταινία μαζί με τη σύζυγό του, Αξέλ Φρανσίν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)