Εκδηλώσεις

26 Μαΐου 2015 18:14

Το DOVE χορηγός στην ονειρική βραδιά «Όπερα & Μόδα»

Στήριξη απο το DOVE στον θεσμό που «συμβολίζει την μαγεία της ένωσης τέχνης και μόδας».

-

Το Dove ήταν ανάμεσα στους χορηγούς της φετινής δημιουργικής συνάντησης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανάμεσα στην Όπερα και στη Μόδα.

Η εκδήλωση με τίτλο «Το Όνειρο - Il Sogno» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ωδείο Αθηνών, το οποίο «πλημμύρισαν» περισσότεροι από 600 άνθρωποι.

Σε δηλώσεις της, η Νάντια Παπαχρηστοπούλου, Marketing Manager του Dove, υπογράμμισε ότι «με μεγάλη χαρά στηρίξαμε τον εξαιρετικό αυτό θεσμό, ο οποίος συμβολίζει τη μαγεία που προκύπτει όταν ενώνονται η ένταση της τέχνης και η γοητεία της μόδας».

Όπως συμπλήρωσε, «αυτός άλλωστε είναι ένας συνδυασμός που εκφράζει απόλυτα το Dove – και συγκεκριμένα το Dove Invisible Dry, το 1ο αποσμητικό που αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια1 σε 100 χρώματα και απευθύνεται σε γυναίκες που ζουν έντονα και θέλουν μια διακριτική υποστήριξη στη γοητεία τους για να νιώθουν όλη μέρα «μαγικά».

Το project «Όπερα και Μόδα» βασίζεται σε μια ιδέα της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, που επιχειρεί να συνδυάσει το Λυρικό Θέατρο και την Υψηλή Ραπτική με τρόπο ισότιμο και δημιουργικό, προκειμένου να υπογραμμίσει τον σύγχρονο χαρακτήρα και τις πολλές δυνατότητες σύγκλισης των δύο αυτών υπέροχων κόσμων.

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)