Lifestyle

13 Μαΐου 2015 18:08

Έγκυος η master του pilates, Μάντη Περσάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Νικολαΐδης, εν αναμονή του πρώτου τους παιδιού…

-

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Η 25χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής, που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει τους λάτρεις της γυμναστικής να αγαπήσουν το pilates, δηλαδή την μέδοθο εκγύμνασης βάσει του βάρους του σώματος του καθενός, σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρωτο της παιδάκι, ένα αγοράκι. 

Ο σύζυγος της Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αστυνομικός και αθλητής του kick boxing, πλέει, όπως και η μέλλουσα μαμά, σε πελάγη ευτυχίας και ήδη τρέχει για να "ετοιμάσει" κατάλληλα το σπίτι τους, καθώς μέχρι πρότινος ήταν "φτιαγμένο" μόνο για δυό. 

Η Μάντη έχει μειώσει τις ώρες που κάνει μάθημα pilates, όμως ακόμη δεν έχει σταματήσει, καθώς θέλει να μείνει στα γυμναστήρια της "όσο αντέχει, μέχρι και τον 8ο μήνα" όπως λέει. 

Η ίδια δηλώνει ευλογημένη, καθώς κατόρθωσε να μείνει έγκυος σχεδόν αμέσως μόλις ξεκίνησε τις προσπάθειες με τον σύζυγο της, ενώ αν και οδεύει προς το τέλος του 5ου μήνα της εγκυμοσύνης, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει ελάχιστα.

Είναι τόση η χαρά και η λαχτάρα της προσμονής για το νέο μέλος της οικογένειας, που ο "μπαμπάς εν αναμονή", προσέφερε στην σύζυγο του, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, μια τούρτα όπου απεικονίζεται μια ...εγκυμονούσα! 

Το ζευγάρι, μετά απο σχέση ενός έτους, παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, στο Λαγονήσι.

Απο εμάς ευχές, "μ΄  έναν πόνο" κι ό,τι καλύτερο στους μέλλοντες γονείς!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)