Lifestyle

13 Μαΐου 2015 09:52

Η νύφη του Hugh Hefner ξεδιπλώνει το ταλέντο της

Είναι παντρεμένη με τον κατά 50 χρόνια μεγαλύτερό της αδελφό του Hugh Hefner. Επιθυμεί ένα εξώφυλλο στο Playboy και αποκαλύπτει όσα περισσότερα μπορεί για να αποδείξει ότι το αξίζει!

-

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι είναι η γυναίκα του αδελφού του Hugh Hefner αλλά αρκετοί είναι εκείνοι που ξέρουν πώς όταν η Caya Hefner ποζάρει, κόβει την ανάσα.

Η Caya Hefner είναι σχετικά νέα στο χώρο της μόδας αλλά αρκετά ταλαντούχα. Η συγγένειά της με τον Hugh Hefner φαίνεται ότι της άνοιξε πολλές πόρτες, αλλά η ίδια κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να αποδείξει ότι άξιζε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε.

Αυτήν την περίοδο ο Caya Hefner είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας νερού. Η ίδια περνά ατέλειωτες ώρες στην παραλία του Μαλιμπού ποζάροντας με ύφος πολλά υποσχόμενο.

Παρατηρώντας κανείς τις παρακάτω φωτογραφίες της θα μπορούσε μάλιστα να συμπεράνει ότι η Caya Hefner θα μπορούσε άνετα να φιλοξενηθεί στο «σαλόνι» του περιοδικού του κουνιάδου της!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)