Lifestyle

07 Μαΐου 2015 13:57

Ποιος την «έπεφτε» στην Κέλι από το Μπέβερλι Χιλς;

Η 43χρονη πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς, ταράζει και πάλι τα νερά.

-

Δεν πάνε και πολλοί μήνες από τότε που ο Μπράντον «κατήγγειλε» την «αδελφή» του Μπρέντα για ανάρμοστη συμπεριφορά, στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς που επί σχεδόν δύο δεκαετίες είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων εφήβων σε όλο τον κόσμο.

Η Τζένι Γκαρθ, που υποδυόταν την Κέλι, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Meredith Vieira, ότι ο συμπρωταγωνιστής της Στιβ την είχε φλερτάρει και στην πραγματική ζωή.

Συγκεκριμένα ο Ίαν Ζίρινγγ της είχε προτείνει να φιληθούν, κάνοντας πρόβα μια σκηνή από το σίριαλ.

«Πήγαμε στο γκαράζ και φιληθήκαμε. Τότε σκέφτηκα "είμαστε καλοί, ας το γυρίσουμε". Ήταν όμως περίεργο», θυμήθηκε η 43χρονη ηθοποιός.

Χαμογέλασε και ανέφερε τον εκ των υστέρων μεταξύ τους διάλογο:

«Του είπα "ξέρω τι ήθελες. Τώρα καταλαβαίνω. Ήμουν λίγο αφελής».

Η «Κέλι» πάντως παραλίγο να…κάψει ακόμα έναν συνάδελφό της, αφού είπε ότι ο Στιβ δεν ήταν ο μόνος που είχε προβεί σε τέτοια κίνηση. Όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο πρώτος που έκανε κίνηση, ρώτησε «άντρας ή γυναίκα;».

 «Δεν ξέρω ποιος», σημείωσε προτού προχωρήσει σε άλλες αποκαλύψεις. «Τι συζητάμε τώρα;», διερωτήθηκε και απέφυγε να απαντήσει.

Τα μυστικά από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς έρχονται τόσα χρόνια μετά σιγά – σιγά στην επιφάνεια…

Η 43χρονη ηθοποιός πάντως, στην προσωπική της ζωή, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της David Abrams, ενώ στο πλάι της έχει τα τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)