Lifestyle

04 Μαΐου 2015 17:25

Η νέα αγαπημένη του Ρονάλντο είναι «κουνελάκι» του Playboy! (Βίντεο)

Η 24χρονη σεξοβόμβα από τη Χιλή φέρεται ως η διάδοχος της Ιρίνα στη καρδιά του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ.

-

Οι τελευταίες πληροφορίες από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά όλου του πλανήτη «χρεώνουν» την  Ντανιέλα Τσάβεζ, ως το νέο αμόρε του Κρισττιάνο Ρονάλντο. Το 24χρονο μοντέλο από τη Χιλή είναι και «κουνελάκι» του Playboy, αλλά στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ με πολλές σκανταλιές…

Χαρακτηριστικό είναι ένα στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της σε ζωντανή εκπομπή, όταν προκλήθηκε από τον παρουσιαστή να βγάλει το εσώρουχο της μπροστά στη κάμερα. Η καλλίπυγος Ντανιέλα δεν έδειξε να προβληματίζεται κι αφού χάρισε… στη κάμερα μια πανοραμική άποψη του στρίγκ της στη συνέχεια το αφαίρεσε.

Παλιότερα είχε ξεσηκώσει σάλο με το δώρο που έκανε σε σύντροφο της για τα γενέθλια του αποκαλύπτοντας ότι του πρόσφερε μια νύχτα πάθους, αλλά για τρεις…

Κανείς δεν γνωρίζει αν τα σενάρια για τη σχέση της με τον Ρονάλντο είναι πραγματικά κι αυτό θα το δείξει ο χρόνος, μέχρι τότε όμως η διασημότητα της Ντανιέλα μας «υποχρεώνει» να θυμηθούμε τις «επιδόσεις» της στο instagram.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)