Σινεμά

28 Απριλίου 2015 18:41

Υπερήφανος μπαμπάς ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Ο Ρόμπερτ έγινε για Τρίτη φορά πατέρας του στα 50 και μετά από δύο γιούς την καρδιά του, έκλεψε η κορούλα του.

-

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης του, ο γοητευτικός 50αρης πλέον ηθοποιός του Χόλλυγουντ αποκάλυψε φωτογραφία του τρίτου κατά σειρά παιδιού του, της μικρής Έιβρι (Avri), που απέκτησε με την αγαπημένη του γυναίκα, Σούζαν.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μίλησε για τη νέα του λατρεία  στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Show» με οικοδεσπότη τον Ντέιβιντ Λέττερμαν, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας που αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ εισιτηρίων «Οι εκδικητές-η εποχή του Ούλτρον».

Η Έιβρι Νοέλ γεννήθηκε το Νοέμβριο, αλλά μέχρι πρότινος, η γλυκύτατη μπέμπα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει ακόμα 2 παιδιά, τον 21 ετών Ίντιο και τον 3 ετών Έξτον, ο οποίος μάλιστα, φαίνεται ότι έχασε τα ινία του Βενιαμίν της οικογένειας και πάνω στη ζήλεια του έχει δαγκώσει, όπως δήλωσε ο μπαμπάς Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, αρκετές φορές τη μικρή του αδερφή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)