Γενικά

15 Απριλίου 2015 17:35

H Γκουίνεθ Πάλτροου θα πρέπει να ζήσει με… 29 δολάρια την εβδομάδα

Η Αμερικανίδα σταρ αποδέχτηκε και την πρόκληση για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία για την καταπολέμηση της πείνας. Δείτε τι αγόρασε με 29 δολάρια...

-

Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου αποδέχτηκε την πρόκληση να ζήσει με 29 δολάρια για μία εβδομάδα, προκειμένου να συμμετάσχει με αυτό τον τρόπο σε μια εκστρατεία για την καταπολέμηση της πείνας.

Η εκστρατεία διοργανώνεται από την ΜΚΟ Τράπεζα Τροφίμων της Νέας Υόρκης και διευθύνεται από τον σεφ Mario Batali, ο οποίος έχει καλέσει κι άλλες προσωπικότητες να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία αυτή.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μετά την αποδοχή της «δοκιμασίας» ανέβασε στο Twitter τα τρόφιμα που μπορεί να αγοράσει κανείς με 29 δολάρια.

Η ιδέα, σύμφωνα με την New York Daily News, είναι να δείξει πόσο δύσκολο είναι να ζεις με αυτό το ποσό που δίνει η κυβέρνηση με τη μορφή κουπονιών στα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα. 

Η οργάνωση επικρίνει το γεγονός ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ έχει μειώσει την ποσότητα των τροφίμων που δίνονται μέσω κουπονιών δύο φορές από το 2013.

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)