Γενικά

29 Ιανουαρίου 2015 23:10

Ο Λυκάνθρωπος βρήκε το ταίρι του!

Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει ο νεαρός ηθοποιός Τέιλορ Λότνερ ο οποίος κυκλοφορεί με νέο αμόρε.

-

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Ο λυκάνθρωπος της σειράς ταινιών “Twilight” , κατά κόσμον Τέιλορ Λότνερ, μετά από καιρό στην εργένικη ζωή, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του 20χρονου μοντέλου, Ράινα Λόσον.

Το νέο ζευγάρι ακόμα δεν έχει απαθανατιστεί στο φακό, ωστόσο τα ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα Λότνερ ήρεμο που έχει ανάγκη να κρατήσει ένα πιο χαλαρό προφίλ με την τωρινή του σχέση μακριά από τα φώτα της show biz.

Όλοι ωστόσο αναφέρουν ότι ο 23χρονος λυκάνθρωπος ξέφυγε με τη Ράινα από «συναδέλφους», αφού όλες οι σύντροφοι του ήταν ηθοποιοί.

Ο τελευταίος του δεσμός ήταν με την Ελληνοκαναδέζα ηθοποιό, Μαρί Αυγερόπουλος, με την οποία ήταν πολύ καιρό μαζί και το ειδύλλιο τους είχε ξεκινήσει στα γυρίσματα της ταινίας “Tracers-Ιχνηλάτες”. Οι προηγούμενες του σχέσεις ήταν η Λίλυ Κόλλινς την οποία ερωτεύτηκε όταν συμπρωταγωνίστησαν στην «Απαγωγή», ενώ το 2010 ο Λότνερ συνδέθηκε για λίγο χρονικό διάστημα με την Τέιλορ Σουίφτ όταν ήρθαν κοντά για τις ανάγκες της ταινίας «Valentine’s Day».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)