Γενικά

23 Δεκεμβρίου 2014 11:10

Οι αποκαλύψεις της Δέσποινας Βανδή στο «Όλα Μπιπ»

Δείτε τι είπε για τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη, για την συμμετοχή της στο The Voice, την καριέρα της και την παρεξήγηση με την Ελένη Μενεγάκη.

-

 

Η Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις της και βρέθηκε καλεσμένη στο «Όλα Μπίπ» παρέα με τον Θέμο Αναστασιάδη, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Φέτος συμμετέχει για δεύτερη φορά στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1 Τhe Voice. Κάθεται πάλι στην καρέκλα του coach και τονίζει πως και φέτος έχει στόχο τη νίκη.

Ανανεωμένη, αυθόρμητη και ειλικρινής η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το νέο της άλμπουμ «Δε με σταμάτησες» ενώ μίλησε για το πώς κατάφερε να εξελιχθεί στον χώρο του τραγουδιού όπου πια βρίσκεται 20 χρόνια. Μιλά για το πρώτο ραντεβού με τον άνδρα της ζωής της και αποκαλύπτει πότε θέλησε να γίνει μανούλα.

«Δεν κατάλαβα ότι ο Ντέμης είναι ο άντρας της ζωής μου, γιατί δεν έψαχνα τον άντρα της ζωής μου», είπε χαρακτηριατικά η Δέσποινα Βανδή και συμπλήρωσε: «Όταν έγινα 30 κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μάνα και κατάλαβα τότε ότι εκείνος είναι ο άντρας της ζωής μου».

Για το πρώτο ραντεβού με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα είπε πως μιλούσαν 3 μήνες στο τηλέφωνο, πριν βγουν μαζί και όταν κανονίστηκε τελικά το ραντεβού, εκείνη τον ρώτησε μήπως... βιάζεται.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία και αποκάλυψε πως αν και ήταν μικρή σε ηλικία, έχει μνήμες από εκεί μιας και επέστρεψε στην Ελλάδα στα 6 της χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που μετακόμισε στην Μαδρίτη όταν άφησε την καριέρα της για ένα χρόνο για να ακολουθήσει τον σύζυγό της. 

Ωστόσο, η συζήτηση πήγε και στην σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη. «Με την Ελένη δεν κάναμε ποτέ στενή παρέα. Δεν ήμουν ο πιο κοντινός της άνθρωπος αλλά είχαμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν έχουμε κακή σχέση. Είχε συμβεί μια παρεξήγηση που έχει λυθεί τώρα. Είπα κάτι, το πήρε στραβά, δεν ήθελα να το πάρει στραβά», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τα νέα της τραγούδια:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)