Lifestyle

15 Δεκεμβρίου 2014 13:14

Ο Γιώργος Σαμαράς έβαλε ντετέκτιβ και έπιασε στα "πράσα" την Φουρέιρα!

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Σαμαρά από την Ελένη Φουρέιρα. Το τρίτο πρόσωπο, ο ντετέκτιβ και ο χωρισμός...

-



Η Real Life στο ρεπορτάζ της κάνει λόγι για επεισοδιακό χωρισμό, με τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελένη Φουρέιρα να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες στην τελευταία τους επικοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνιση τους πριν από ένα μήνα, όταν η τραγουδίστρια ήταν ψυχρή απέναντι στον σύντροφος της. Τότε, αρκετοί καλοθελητές ενημέρωσαν το διεθνή ποδοσφαιριστή για την παρέα που έκανε η αγαπημένη του με τον Σπυράγγελο Λυκούδη.

Ο Γιώργος Σαμαράς αποφάσισε να το ψάξει παραπάνω το θέμα και έτσι προσέλαβε ντετέκτιβ, προκειμένου να παρακολουθήσει την Ελένη Φουρέιρα.

Τελικά, οι υποψίες του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώθηκαν, όταν ο ντετέκτιβ τον ενημέρωσε πως όντως η Ελένη Φουρέιρα συνοδευόταν από τον γοητευτικό εφοπλιστή.

Πάντως, ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Βρετανία λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, δεν φαίνεται ότι θα… «κάτσει να σκάσει» για την πρώην του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής  βρέθηκε στην Ελλάδα το Σάββατο και διασκέδασε το βράδυ της ίδιας ημέρας σε νυχτερινό μαγαζί στον Άλιμο, παρέα με την… Άννα Λορένη! Η Άννα Λορένη είναι τραγουδίστρια και… φίλη (;) με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ κάποτε λεγόταν πως υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη!

Στη φωτογραφία, η οποία ανέβηκε στο Instagram και κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Γιώργος Σαμαράς φαίνεται ευδιάθετος και χαμογελαστός, «απαντά» με αυτόν τον τρόπο στην πρώην του, Ελένη Φουρέιρα…

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)