Γενικά

12 Δεκεμβρίου 2014 12:30

Πέτρος Φιλιππίδης: Έχει δίκιο η Χρυσούλα Διαβάτη

Λίγες μέρες  μετά το ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη εναντίον του Σάκη Ρουβά στα θεατρικά βραβεία και τα «Καρντάσιανς» ο Πέτρος Φιλιππίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πήρε το μέρος της.

-

«Η κυρία Διαβάτη έχει δίκιο...Κι εγώ μετανιώνω για τα βραβεία που έχω πάρει». Με αυτές τις φράσεις ο Πέτρος Φιλιππίδης τάχθηκε στο πλευρό της Χρυσούλας Διαβάτη που ξέσπασε στην απονομή των βραβείων «Κάρολος Κουν» για τη βράβευση του Σάκη Ρουβά και αρνήθηκε να πάρει το δικό της βραβείο ζητώντας «να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

Η κα Διαβάτη καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς»  έκανε λόγο για "ηθοποιούς που δεν είναι ηθοποιοί, αφού ο καθένας υποστηρίζει πως είναι ότι θέλει".

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM είπε ότι η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μια σπουδαία ηθοποιός που έχει αφιερώσει τη ζωή της στο θέατρο. «Το πάθος και η ενέργειά της και ο τρόπος με τον οποίο έχει παίξει οποιοδήποτε είδος είναι εξίσου σημαντικό και μιλάει με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο πάθος και πρέπει να την καταλάβουμε. Πονάει γι’ αυτό».

 «Ο καθένας, όπως έχουμε γίνει σήμερα, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και αυτό διεκδικεί. Αν το πούμε αυτό, ας κάνει ό,τι θέλει καθένας. Το τελικό κριτήριο είναι ο κόσμος. Φτάνει να μην καθοδηγείται, να μην παραπλανάται» είπε ο κ. Φιλιππίδης και πρόσθεσε «για τον Σάκη Ρουβά, είπαμε ότι αν αποφασίσει κανείς να κάνει ό,τι θέλει, ας μας το πει και αυτός. Το αν έπρεπε να βραβευθεί, είναι θέμα επιτροπής. Δεν θα ήμουν, όμως, σε καμία επιτροπή και ας πούμε ότι έχω μετανιώσει και για καθένα βραβείο που έχω πάρει. Δεν θα ήθελα και συνεχίζω να πιστεύω ότι τα βραβεία δεν είναι σημαντικά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)