Γενικά

05 Δεκεμβρίου 2014 14:19

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Art Shop του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη

To Bazaar διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 6-7 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 18.00, στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη.

-

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων κινείται το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη με το Art Shop να διοργανώνει Bazaar το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα. 

Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Art Shop θα βρείτε ειδικές εορταστικές τιμές σε επιλεγμένα αντικείμενα, κοσμήματα και χριστουγεννιάτικά είδη.

Το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11.00 έως τις 15.00 ο Ανδρέας Ψαράκος δημιουργεί ποπ χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ τις ίδιες ώρες η Λουίζα Δημητρίου φτιάχνει κοσμήματα και γούρια.

Το Art Shop του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη στοχεύει στην προώθηση νέων καλλιτεχνών και στην παραγωγή προσιτών και καλαίσθητων αντικειμένων τέχνης, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά αποκλειστικές συνεργασίες με Έλληνες και Ευρωπαίους καλλιτέχνες για την παραγωγή μοναδικών έργων σε περιορισμένο tirage.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)