Lifestyle

04 Δεκεμβρίου 2014 14:00

Η «παρθενιά» της Μπιγιονσέ...

Αποκάλυψε πως έχει πάει με ένα και μόνο άντρα στη ζωή της!

-

Μια δήλωση της χυμώδους τραγουδίστριας στο περιοδικό «LA Confidential», άφησε με ανοιχτό το στόμα τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της. Η Μπιγιονσέ, αποκάλυψε πως έχει γνωρίσει ερωτικά έναν και μόνο άντρα στη ζωή της τον σημερινό σύζυγο της Jay –Z.

«Ο κόσμος θα ξαφνιαζόταν με την έλλειψη της εμπειρίας μου», δήλωσε το ποπ είδωλο. Η τραγουδίστρια υποστηρίζει πως ο πρώτος της δεσμός ήταν πλατωνικός και έγινε όταν ήταν 12 περίπου χρονών. Έμεινε μαζί του μέχρι τα 17 της, αλλά όπως είπε δεν προχώρησαν ποτέ σεξουαλικά.

Μετά γνώρισε τον πατέρα της κόρης της Jay –Z, ο οποίος της χάρισε και την μονάκριβη κόρη της Blue Ivy. «Παρά το ότι ήμουν πολύ νέα -στην προηγούμενη σχέση μου δηλαδή- δεν ζούσαμε μαζί και δεν είχαμε…. Ξέρεις … Αυτή, όμως ήταν η μόνη μου εμπειρία με άντρα και από τότε είχα μόνο έναν σύντροφο στη ζωή μου –τον Jay», δήλωσε η Μπιγιονσέ και άφησε άφωνους τους πάντες.

Οι καμπύλες της πανέμορφης τραγουδίστριας μπορεί να έχουν γίνει το απόλυτο αντικείμενο φαντασιώσεων του αντρικού πληθυσμού, αλλά όπως φαίνεται τις έχει γευτεί μόνο ένας, αν πιστέψουμε τα λεγόμενα της. Παλιότερες φωτογραφήσεις και παρουσίες της όμως, παράπεμπαν πάντως σε άλλες σκέψεις…

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)