Lifestyle

03 Δεκεμβρίου 2014 10:27

«Πέταξαν» οι «άγγελοι» της Victoria's Secret και στο Λονδίνο

Οι θεϊκές παρουσίες πάτησαν για ένα βράδυ το πόδι τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

-

Σταρ του παγκοσμίου μουσικού στερεώματος και τα τοπ μόντελ του κόσμου συμμετείχαν στην πρώτη επίδειξη μόδας της Victoria's Secret που γίνεται εκτός ΗΠΑ.

Η Τέιλορ Σουίφτ και η Αριάνα Γκράντε ήταν μεταξύ των σταρς που έλαβαν μέρος στη μεγάλη επίδειξη της Victoria's Secret που γίνεται εκτός των αμερικανικών συνόρων και συγκεκριμένα, στο Λονδίνο.

Η Ανδριάνα Λίμα και η Αλεσάνδρα Αμπρόσιο είναι μερικούς από τους «αγγέλους» που φορώντας τα πιο περιζήτητα εσώρουχα έκαναν την πασαρέλα να «αναστενάξει».

Περπατώντας στην πασαρέλα με τα γιγάντια φτερά αγγέλων στις πλάτες τους, τα μοντέλα ήταν σαν να πετούν αστερόσκονη μέσα από τα ίδια τα εσώρουχά τους, τα οποία έλαμπαν σε χρυσά, ανοιχτά, ακόμα και μαύρα χρώματα.

Το σόου στο Λονδίνο είναι μέρος της μεγάλης προσπάθειας να καλλιεργηθεί το παγκόσμιο προφίλ της εταιρείας. Το σόου θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 200 χώρες από το CBS στις 9 Δεκεμβρίου.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)