Γενικά

02 Δεκεμβρίου 2014 17:00

Αντίστροφη μέτρηση για το σόου των «Αγγέλων» της Victoria’s Secret

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, οι 40 καλλονές πόζαραν έξω από το κατάστημα της Victoria’s Secret στο Λονδίνο.

-

Είναι η πρώτη φορά φέτος που το περίφημο σόου με τους «Αγγέλους» της Victoria’s Secret θα πραγματοποιηθεί εκτός ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Για τον σκοπό αυτό, 40 από τα πιο διάσημα μοντέλα της υφηλίου ταξίδεψαν στη βρετανική πρωτεύουσα και λίγες ώρες πριν ανέβουν στην πασαρέλα, επισκέφθηκαν το κατάστημα της Victoria’s Secret στη βρετανική πρωτεύουσα, για να φωτογραφηθούν και να κάνουν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Ο ενθουσιασμός δεν σε εγκαταλείπει όσες φορές κι αν το κάνεις. Το ίδιο ισχύει και για το άγχος, το οποίο θα έλεγα ότι είναι περισσότερο κάθε φορά», υποστήριξε η Νοτιοαφρικανή Κάντις Σουόνπουλ, η περυσινή τυχερή που φόρεσε το πανάκριβο Fantasy Bra.

Φέτος, οι τυχερές θα είναι δύο, η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόζιο. «H Victoria’s Secret αγκαλιάζει τις γυναικείες καμπύλες και κάνει όσες φορούν τα εσώρουχά της να αισθάνονται υπέροχα. Για αυτόν το λόγο έχει τόσους οπαδούς σε όλον τον κόσμο», ανέφερε η Αμπρόζιο.

Τον περασμένο μήνα, η Victoria’s Secret μας έδωσε μία μικρή πρόγευση από όσα θα δούμε το βράδυ της Τρίτης. Η επίδειξη εσωρούχων θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 200 χώρες του κόσμου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)