Γενικά

29 Νοεμβρίου 2014 12:38

Τουρκάλα αεροσυνοδός στο ταμείο ανεργίας γιατί είναι σέξι…

Τόλμησε να κάνει μια αισθησιακή φωτογράφηση και την απόλυσαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.

-

Οι Turkish Airlines είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και ίσως η πλέον αναπτυσσόμενη. Χορηγός σε πολύ μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνιστούν «ιερά τέρατα» του αθλητισμού, έχουν φιλοτεχνήσει ένα Ευρωπαϊκό προφίλ, το οποίο όμως κρύβει από πίσω του το οπισθοδρομικό πρόσωπο του Ισλάμ.

Η Ζουχάλ Σενγούλ, η οποία εργαζόταν στις Τουρκικές αερογραμμές ως αεροσυνοδός, απολύθηκε με το αιτιολογικό  ότι έκανε μια αισθησιακή φωτογράφηση για Ιταλικό περιοδικό. Τα προβλήματα για την 31χρονη κοπέλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο το νεαρό μοντέλο επιδείκνυε τα κάλλη της φορώντας μπικίνι!

Για να γίνει κατανοητό πόσο σκληρή είναι η εταιρεία στο θέμα αυτό, το 2013 κυκλοφόρησε μια εγκύκλιο προς το προσωπικό με την οποία απαγόρευε στις αεροσυνοδούς να φοράνε κραγιόν και να μακιγιάρονται έντονα. Πρόσφατα δε προειδοποίησε πως θα αρχίσει ελέγχους σε για να διαπιστώσει αν εργαζόμενοι της ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες με άσεμνο υλικό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)