Γενικά

21 Νοεμβρίου 2014 12:20

Τραγούδησε κι εσύ το Imagine μαζί με τον John Lennon!

Μία εφαρμογή σου επιτρέπει να τραγουδήσεις το θρυλικό τραγούδι μαζί με τον John Lenon.

-

Η Κέιτι Πέρι, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Μπαν Κι Μουν, είναι λίγοι μόνο από αυτούς που συμμετείχαν στην καμπάνια της Unicef, μαζί με δεκάδες άλλους σταρς για να φτιάξουν το μεγαλύτερο τραγούδι στην ιστορία.

Πρόκειται για μία νέα ερμηνεία του κλασικού τραγουδιού  του Τζον Λένον «Imagine» σε μία πολύ διαφορετική εκτέλεση.

Η πρωτοτυπία του θέματος έγκειται στο ότι ο καθένας μπορεί να τραγουδήσει μαζί με τον Τζον Λένον και τις δεκάδες  των σταρς, που συνοδεύονται από χορωδία.

Το βίντεο έχει εορταστικό χαρακτήρα, για τα 25 χρόνια της Unicef, που προασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών.

Η Γιόκο Όνο ήταν που έδωσε τα δικαιώματα στην οργάνωση, ώστε να δώσει σε εκατομμύρια ανθρώπων την ευκαιρία να συμμετέχουν, μέσω της ειδικής εφαρμογής σε iPhone και iPad, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ΕΔΩ.

Μπαίνοντας στην εφαρμογή, μπορείτε να δείτε ό,τι έχουν ανεβάσει μέχρι τώρα οι υπόλοιποι χρήστες.

Κάθε εκδοχή θα γίνει μέρος ενός remix του τραγουδιού, που θα κυκλοφορήσει, μέσω iTunes, την πρωτοχρονιά του 2015.

 

Η κυκλοφορία του τραγουδιού θα γίνει ακόμα και αν υπάρχουν εκατομμύρια εκδοχές του, διευκρινίζουν οι συμμετέχοντες στην προσπάθεια.

Η Γιόκο Όνο σχολιάζοντας την καμπάνια, δήλωσε ότι «Το όνειρο ενός ανθρώπου είναι μόνο ένα όνειρο, όμως το όνειρο δύο ανθρώπων μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Η Unicef στοχεύει, με την καμπάνια αυτή, να αφυπνίσει τον κόσμο, για το ότι σε πολλές χώρες,  τα παιδιά ονειρεύονται (Imagine) να αποκτήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα που θα τους επιτρέψουν να γίνουν σαν τα άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)