Lifestyle

17 Νοεμβρίου 2014 16:16

Η εκρηκτική Kate Upton ως… Ελληνίδα θεά!

H Kate Upton παριστάνει τη θεά Αθηνά μέσα σε μια πολεμική μάχη και κοιτώντας την κάμερα απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους λέγοντας: «Έλα να παίξεις μαζί μου…».

-

Ως Ελληνίδα θεά η Kate Upton πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό τρέιλερ του νέου παιχνιδιού «Game of War» και όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση.

Οι παραγωγοί του συγκεκριμένου παιχνιδιού επέλεξαν το διάσημο μοντέλο προκειμένου να λανσάρουν στην αγορά το πρώτο από τα τρία τρέιλερ που θα κυκλοφορήσουν.



Η «καυτή» Kate Upton παριστάνει τη θεά Αθηνά μέσα σε μια πολεμική μάχη και κοιτώντας την κάμερα απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους λέγοντας: «Έλα να παίξεις μαζί μου…».

Η Kate Upton είναι μόλις 22 χρονών και ασχολείται με την υποκριτική και το μόντελινγκ, ενώ έχει γίνει ευρέως γνωστή με τις σέξι φωτογραφήσεις  σε μεγάλα περιοδικά. Η ίδια αγαπάει τον φωτογραφικό φακό και το αποδεικνύει και στο Instagram, αφού ο λογαριασμός της είναι ιδιαίτερα περιζήτητος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)