Lifestyle

16 Νοεμβρίου 2014 11:51

Η Nicole Trunfio ποζάρει φορώντας μόνο ένα τριαντάφυλλο…

Η φωτογράφηση είναι άκρως αισθησιακή και το μοντέλο από την Αυστραλία κόβει την ανάσα των αντρών.

-

Στο τεύχος Νοεμβρίου του συνδρομητικού περιοδικού Treats , φιλοξενείται το πανέμορφο μοντέλο  Nicole Trunfio, σε μια άκρως αποκαλυπτική και αισθησιακή φωτογράφηση. Η Αυστραλή καλλονή στις ελάχιστες Φώτο που φοράει κάτι , ντύνεται με ρούχα των διάσημων οίκων Chanel, Saint Laurent Paris, Agent Provocateur, Christian Louboutin και άλλων.

Η καλλιτεχνική φωτογράφηση έγινε δια χειρός του Steven Chee και η φωτογραφία της πανέμορφης Nicole Trunfio, η οποία κρύβει τα επίμαχα σημεία της μόνο με ένα τριαντάφυλλο κόβει την ανάσα.

Η 28χρονη που γεννήθηκε στην Αυστραλία, έγινε γνωστή το 2002 όταν κέρδισε τον διαγωνισμό της τηλεοπτικής σειράς Supermodel of Australia , αλλά και την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό Supermodel of the World. Από τότε έχει συνεργασθεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις. Είναι αρραβωνιασμένη με τον 30χρονο Τεξανό μουσικό Gary Clark και περιμένει το πρώτο τους παιδί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)