Lifestyle

04 Νοεμβρίου 2014 15:12

H Αντζελίνα Τζολί «φλερτάρει» με την πολιτική

Η χολιγουντιανή σταρ και πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ μιλάει και για το πως είναι η ζωή μετά το γάμο.

-

Είναι μητέρα έξι παιδιών, ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας και με ό,τι καταπιάνεται το κάνει καλά.

Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί που έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair του Δεκεμβρίου και αποκάλυψε ότι παράλληλα με την φιλανθρωπική της δράση, σκέφτεται να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

"Όταν εργάζεσαι για ανθρωπιστικούς σκοπούς, έχεις επίγνωση ότι μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η πολιτική. Γιατί αν πραγματικά θέλεις να κάνεις μια τεράστια αλλαγή, τότε έχεις μια μεγάλη ευθύνη" και προσθέτει "ειλικρινά όμως, δεν ξέρω σε ποιο ρόλο θα είμαι πιο χρήσιμη. Γνωρίζω ποιο είναι το επάγγελμά μου και ξέρω ότι λόγω αυτού μπορεί να έχω λιγότερες πιθανότητες για μια πολιτική καριέρα..".

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε και για τη ζωή, μετά απο τον γάμο-έκπληξη, που έγινε μετά από πολλά χρόνια συγκατοίκησης με τον Μπραντ Πιτ.

 Αποκάλυψε πως ο έγγαμος βίος είναι «διαφορετικός», χωρίς πάντως να δώσει πολλές λεπτομέρειες και υπογράμισε ότι είναι «ωραία να νιώθεις σύζυγος».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)