Σινεμά

30 Οκτωβρίου 2014 13:55

Η Αντζελίνα Τζολί ξανθιά με αφέλειες

Με νέο λουκ η διάσημη ηθοποιός για τις ανάγκες της νέας της ταινίας «By the Sea», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ.

-

Οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της νέας ταινίας της Αντζελίνας Τζολί προκαλούν έκπληξη.

Το ζεύγος Μπραντζελίνα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη Μάλτα όπου και συνεχίζουν πυρετωδώς τα γυρίσματα της ταινίας “By the sea”. Για τις ανάγκες λοιπόν της νέας ταινίας η χολιγουντιανή ηθοποιός άλλαξε λουκ και παίζει σχεδόν... μεταμφιεσμένη, φορώντας μια ξανθιά περούκα και έχοντας ένα στιλ πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Μάλιστα εκτός από τη «μεταμόρφωση» της Αντεζλίνας Τζολί ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το νιόπαντρο ζευγάρι σε ένα τρυφερό ενσταντανέ, κατά το οποίο ο Πιτ, αγκαλιάζει και να χαϊδεύει τρυφερά τη Τζολί.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία της ταινίας είναι της Αντζελίνα Τζολί, ενώ η υπόθεση αφορά μια προβληματική ερωτική ιστορία ενός ζευγαριού παντρεμένου εδώ και χρόνια, που δοκιμάζεται ο γάμος του κατά την διάρκεια διακοπών τους στην Ευρώπη, το 1970.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)