Γενικά

28 Οκτωβρίου 2014 21:59

Τίτλοι τέλους στη σχέση της Τζένιφερ Λόρενς με τον Κρις Μάρτιν

Η Τζένιφερ Λόρενς έβαλε τίτλους τέλους στη σύντομη σχέση της με τον Κρις Μάρτιν.

-



Τέλος στη σχέση της με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν, έβαλε η Τζένιφερ Λόρενς, λίγο μετά το δείπνο του 37χρονου με την πρώην σύζυγό του Γκουίνεθ Πάλτροου.

Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό «Ε! Οnline», γνωστό για τις αποκλειστικές ειδήσεις του, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να πει «αντίο» στον τραγουδιστή.

Η σύντομη σχέση τους, που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, ήταν ρίσκο από την αρχή, καθώς ήταν ευρέως γνωστό ότι το πρώην ζευγάρι, η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν, διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις ακόμη και μετά το χωρισμό τους και όχι - όπως λένε - για τα παιδιά τους...

Φίλοι τους και συγγενείς ακόμη στοιχηματίζουν, μάλιστα, ότι όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές του διαζυγίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο επόμενο κόκκινο χαλί να περπατήσουν χέρι-χέρι.

Όσο για την Τζένιφερ Λόρενς, που ακόμη παλεύει να συνέλθει από το σκάνδαλο διαρροής των γυμνών φωτογραφιών της, αρκείται στο να παίρνει αγκαζέ τον πατέρα της, το μοναδικό έρωτα της ζωής της, όπως λέει...





12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)