Lifestyle

17 Οκτωβρίου 2014 15:00

Ο Μπραντ Πιτ χορεύει… breakdance και ποζάρει μόνο με το εσώρουχό του!

Μια διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός στον Τζίμι Φάλον.

-

Μπορεί να έχει πατήσει τα 50, οι ρυτιδούλες και τα γκρίζα μαλλιά να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο ο Μπραντ Πιτ παραμένει περιζήτητος, σε άψογη φόρμα και ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς.

Με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, Tonight Show, ο νεόνυμφος ηθοποιός κλήθηκε να αποδείξει τις χορευτικές ικανότητές του και μάλιστα στο… breakdance!

Ο 50χρονος Χολιγουντιανός σταρ και ο δημοφιλής παρουσιαστής επιδίδονται σε χορευτική μάχη, με τις ριψοκίνδυνες φιγούρες τους να εντυπωσιάζουν.

Όσοι εντυπωσιαστείτε από το video μην «ζηλέψετε». Αν παρακολουθήσετε με προσοχή το βίντεο από την εκπομπή, θα διαπιστώσετε ότι σε κανένα πλάνο δεν φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ηθοποιός και ο δημοσιογράφος χορεύουν πραγματικά breakdance. Όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, η παραγωγή επέλεξε δυο χορευτές να τους ντουμπλάρουν, για αυτό και σε κανένα από τα πλάνα των χορευτικών κόλπων δεν φαίνεται το πρόσωπο μαζί με το σώμα τους.

Εκτός από το χορευτικό βίντεο που έχει ήδη γίνει viral μία άγνωστη φωτογραφία του Μπραντ  Πιτ σαρώνει τις τελευταίες ώρες στα social media, καθώς ο ηθοποιός ποζάρει μόνο με το μποξεράκι του.

H «πικάντικη» πόζα χρονολογείται από το 1989 και προέρχεται από τον πιλότο για μία σειρά ονόματι «The Kids Are Αll Right» του δικτύου ABC, πολύ πριν το «Thelma & Louise» του 1991 που έκανε τον κόσμο όλο να μιλά για τον ανερχόμενο και ταλαντούχο ηθοποιό.

Με το καλογυμνασμένο του κορμί να κλέβει την παράσταση, ο 25χρονος τότε Μπραντ ποζάρει σε αποδυτήρια, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)