Σινεμά

08 Οκτωβρίου 2014 12:40

Η υπέροχη Jessica Chastain

Η καλιφορνέζα ηθοποιός μαγεύει με την ερμηνεία της στην νέα της ταινία «Η εξαφάνιση της Έλινορ Ρίγκμπι» και προκαλεί με την φωτογράφηση της στο “Interview”.

-

Την γνωρίσαμε μέσα από την μικρή οθόνη όταν συμμετείχε στην ταινία Dark Shadows το 2004 και στην μεγάλη το 2008 με το ντεμπούτο της στην ταινία Jolene.

Από τότε την συναντάμε τακτικά τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο και τώρα ξεδιπλώνει το ταλέντο της πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Η εξαφάνιση της Έλινορ Ρίγκμπι».

Μια άλλη πλευρά της, αυτής του σέξι θηλυκού, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι θαυμαστές της στην συνέντευξη και φωτογράφηση της για τα 45α γενέθλια του περιοδικού “Interview”. Ο φωτογράφος Craig Mc Dean είχε την ευκαιρία να την απαθανατίσει σε πολύ σέξι πόζες, ενώ όλο το editorial είναι ασπρόμαυρο.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη της η 37χρονη κοκκινομάλλα, μιλάει για τη νέα της ταινία και τον συμπρωταγωνιστή της James McAvoy.  "Υπάρχει μια σκηνή που φιλιόμαστε στο αυτοκίνητο και μου βάζει το σουτιέν. Τότε γυρίζει και μου λέει ότι δεν είναι προγραμματισμένος για να το βάζει, αλλά μόνο για να το βγάζει. Τον κοίταξα με ύφος "πόσο χαζός είσαι" και έβαλα τα γέλια. Αυτή η σκηνή είναι έτσι μέσα στην ταινία."

Μιλάει επίσης για τις συνήθειες της στις εξόδους της και την ανάγκη της να πίνει λίγα ποτά που την βοηθούν να χαλαρώνει. "Όποτε πάω σε πάρτι νιώθω πολύ γριά. Ακόμα και δέκα χρόνια πριν ή όταν έβγαινα στο κολλέγιο, πάντα έλεγα "Ω Θεέ μου νιώθω τόσο μεγάλη. Δεν είμαι το τρελό, άγριο κορίτσι, οπότε πρέπει να πιω μερικά ποτά μέχρι να χαλαρώσω και να νιώσω άνετα".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)