Σινεμά

07 Οκτωβρίου 2014 16:56

H Kristen Stewart στο Γκουαντάναμο

Στροφή στην καριέρα της κάνει  η Kristen Stewart, μέσα απο τις ταινίες Still Alice και Camp X-Ray.

-


O Peter Sattler έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία Camp X-Ray, που δείχνει το δεσμό ο οποίος αναπτύσσεται ανάμεσα στην αξιωματικό, στο Γκουαντάναμο, Kristen Stewart και ενός κρατουμένου, τον οποίο υποδύεται  ο Ιρανός ηθοποιός Peyman Moaadi.

Η ταινία, που αποτελεί μανιφέστο της καθημερινής ζωής στο Camp X-Ray, όπως λεγόταν ένας συγκεκριμένος χώρος κράτησης στο Γκουαντανάμο, έγινε δεκτή με ανάμικτα συναισθήματα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, αλλά οι κριτικές για την Stewart ήταν διθυραμβικές.



Η 24χρονη ηθοποιός φαίνεται πως αφήνει οριστικά πίσω της τις μέρες του «Twilight» και δείχνει αποφασισμένη να μη μείνει για πάντα στη συνείδηση του κοινού ως η «Μπέλα» του βαμπιρικού saga που έσπασε ταμεία.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι δυο τελευταίες επιλογές της. Τόσο το Camp-X-Ray όσο και το Still Alice, μια ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Τζούλιαν Μουρ, αποκαλύπτουν τις δυνατότητες της Stewart. Πολλοί θεωρούν πως η νεαρή ηθοποιός, η οποία υποδύεται την κόρη της Μουρ, μιας ακαδημαϊκού που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο της νόσου Αλτζχάιμερ, θα προταθεί για Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)