Σινεμά

01 Οκτωβρίου 2014 14:12

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη

Με διεθνές καστ και πολλές φιλοδοξίες η νέα σκηνοθετική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που θα εμφανιστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2015

-

Η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα με την ταινία «Αν», στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναμένεται να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες και πάλι από το πόστο του σκηνοθέτη την επόμενη χρονιά.

Τα γυρίσματα της ταινίας του έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Ιούλιο και οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για μια ερωτική τριλογία που τοποθετείται χρονικά στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης και ναι μεν αποτελείται από τρείς διαφορετικές ιστορίες, οι οποίες όμως συνδέονται σε ένα κοινό φινάλε. Ο τίτλος που προκρίνεται μέχρι στιγμής είναι «Γλυκύ μου έαρ».

Για την ταινία που πραγματεύεται τον αιώνιο έρωτα, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του πρώτου μέρους και γυρίζονται οι επόμενες δυο ιστορίες. Το καστ δεν περιορίζεται μόνο στην εγχώρια αγορά και παρότι δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα ονόματα ορισμένα εξ αυτών είναι ήδη εντυπωσιακά.

Στο πρώτο μέρος της τριλογίας έχει γίνει γνωστό  πως πρωταγωνιστούν οι: Μηνάς Χατζησάββας, Νίκη Βακάλη και ο Ισραηλινός ηθοποιός Ταουφέκ Μπαρχόμ. Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας θα πρωταγωνιστήσει ο Τζ.Κ.Σίμμονς (Νόμος και Τάξη και η Συμμορία των πέντε, των αδελφών Κοέν), η Αντρέα Όσβαρτ και η Μαρία Καβογιάννη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)