Γενικά

27 Σεπτεμβρίου 2014 22:59

Ο γάμος του Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν στη Βενετία

Ο μέχρι πρότινος περιβόητος εργένης του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, είναι πλέον παντρεμένος με την Αμάλ Αλαμουντίν.

-



Ο 53χρονος Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύτηκε το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του, τη γοητευτική Βρετανίδα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν, σε μία λαμπερή τελετή στη Βενετία, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού Σταν Ρόζενφιλντ.

Φορώντας ένα σμόκιν και χαιρετώντας τους φωτογράφους και τους εκατοντάδες θεατές, ο διάσημος ηθοποιός αφίχθη για τη γαμήλια τελετή μαζί με την οικογένειά του επάνω σε ένα σκάφος-ταξί και φαινόταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος.



Τον γαμπρό ακολουθούσε πλήθος παπαράτσι και απλοί πολίτες, που είχαν κατακλύσει όλα τα κανάλια, τις γέφυρες και τους δρόμους της Βενετίας.





Το διάσημο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης στο χλιδάτο ξενοδοχείο επτά αστέρων Aman Canal Grande, ενώ τη Δευτέρα θα πάει στο δημαρχείο της Βενετίας για να επικυρωθεί ο πολιτικός γάμος τους.



Ο φακός τον παπαράτσι φυσικά στράφηκε και στους επίσημους καλεσμένους του ζευγαριού, που μετέτρεψαν τη Βενετία σε… Χόλιγουντ.



Ανάμεσά τους ήταν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, ο Ματ Ντέιμον, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Σάντρα Μπούλοκ, η Σίντι Κρόφορντ, ο Μπόνο των U2 και πολλές ακόμη διασημότητες.




























Δείτε την άφιξη του γαμπρού Κλούνεϊ:





Παρέλαση αστέρων στη Βενετία για το γάμο του Κλούνεϊ:



Ο Μπόνο στον γάμο του Κλούνεϊ:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)