Lifestyle

20 Σεπτεμβρίου 2014 09:27

Τώρα η Τριερβελέρ γίνεται αφορμή του χωρισμού Γκαγιέ - Ολάντ

Δεν αντέχει τη δημοσιότητα η Ζιλί ή εκείνος κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να αποκτήσει το χαμένο γόητρό του;

-

Τη στιγμή που ο Γάλλος πρόεδρος επιχειρεί με όλα τα μέσα να αναστρέψει την εικόνα του στις δημοσκοπήσεις- που τον παρουσιάζουν τον 5ο λιγότερο δημοφιλή πρόεδρο της χώρας- σκανδαλοθηρικό περιοδικό δημοσιεύει ότι η ηθοποιός που απασχόλησε ευρέως το διεθνή τύπο πρόσφατα, διέκοψε τις σχέσεις της μαζί του.

Το χθεσινό πρωτοσέλιδο του VSD είχε τίτλο «Ο κρατούμενος του Μεγάρου των Ηλυσίων». Ο κρατούμενος; Ο ένοικος του Μεγάρου, ο οποίος εμφανίζεται «εγκαταλελειμμένος και απομονωμένος» , αφού η «η Ζιλί Γκαγιέ τον παράτησε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Γκαγιέ δεν άντεξε τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών της προσωπικής της ζωής, από την Βαλερί Τριερβελέρ στο βιβλίο της.

Το ρεπορτάζ «προτείνοντας» στην πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας να εκδικηθεί τον Ολάντ, συστήνει στη Τριερβελέρ να παντρευτεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Θα αποτελούσε άλλωστε μεγάλη προσβολή στον άπιστο πρώην της.

Από πλευράς Ολάντ, ο Γάλλος πρόεδρος επανέλαβε την Πέμπτη, σε συνέντευξη Τύπου, τις δεσμεύσεις του για μεταρρυθμίσεις και για τη συμβολή της χώρας του στον πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

«Το προεδρικό αξίωμα, παρά τις μοναδικές του ιδιαιτερότητες, δεν καταπνίγει τα συναισθήματα, δεν οδηγεί σε απομόνωση, δεν σβήνει τον πόνο και δεν απαλύνει την οδύνη μιας πραγματικότητας, έστω και αν αυτή είναι πολιτικής φύσης. Είναι πολύ δύσκολο να επιβάλλεις τη ζωή της προεδρίας στους κοντινούς σου ανθρώπους. Αυτό που έμαθα είναι να είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Νομίζετε ότι είστε σκληροί μαζί μου, κάποιες φορές, αλλά όχι όσο είμαι εγώ με τον εαυτό μου. Η εξουσία μού προσέφερε την πείρα, που μου επιτρέπει να αντιμετωπίζω κάθε κατάσταση και να είμαι σκληρός» είπε ο Φρανσουά Ολάντ στους συγκεντρωμένους στο Μέγαρο των Ηλυσίων δημοσιογράφους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)