Γενικά

04 Σεπτεμβρίου 2014 07:50

Απαγόρευσαν στην Χριστίνα Μαραγκόζη να πάει στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή

Με ένα μήνυμα στο facebookη κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, απαγόρευσε στην Χριστίνα Μαραγκόζη να παρευρεθεί στην κηδεία του μουσικοσυνθέτη.

-

Έζησε για δέκα χρόνια στο πλευρό του Αντώνη Βαρδή ως σύζυγός του και όπως φαίνεται δεν θα καταφέρει να του πει το τελευταίο αντίο, αφού οι σχέσεις της με την οικογένεια του πρώην αγαπημένου της μάλλον δεν είναι και οι καλύτερες.

Όπως έκανε γνωστό με μια ανάρτησή της στην σελίδα της στο Facebook, η κόρη του Αντώνη Βαρδή Καλλιστώ, με μήνυμά της την προειδοποίησε να μην εμφανιστεί στην κηδεία του πατέρα της, γιατί δεν θα της επιτραπεί η είσοδος.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη εξέφρασε τη θλίψη, την απορία και τη λύπη της, που όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε μέρος της ζωής της.

Η τραγουδίστρια έζησε 10 ολόκληρα χρόνια παντρεμένη με τον Αντώνη Βαρδή. Το 1996 ο μουσικοσυνθέτης της έγραψε πολλά τραγούδια τα οποία έγιναν τεράστιες επιτυχίες, όπως το κομμάτι «Θα προχωράμε μαζί».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)