Lifestyle

22 Αυγούστου 2014 20:49

Ποτήρι σαμπάνιας σαν το… στήθος της Kate Moss

«Καλούπι» για τη δημιουργία του ποτηριού το αριστερό στήθος του super model.

-


Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το αριστερό στήθος της Kate Moss για τους ιθύνοντες του λονδρέζικου εστιατορίου «34» , όπου το supermodel γιόρτασε τα 40ά της γενέθλια, τον Ιανουάριο.

Σε συνεργασία  με τη Βρετανίδα καλλιτέχνη Jane McAdam Freud,  κόρη του ζωγράφου Lucien Freud, για τον οποίο είχε ποζάρει έγκυος η Kate Moss, έφτιαξαν το ειδικό «καλούπι» προκειμένου το ποτήρι, να έχει το μέγεθος και το σχήμα του αριστερού στήθους της.



Η επιπλέον πινελιά που πρόσθεσε το super model  ήταν μια μικρή καρδιά στη βάση του ποτηριού , το οποίο  περιγράφεται ως έργο «περίπλοκο, αφηρημένο σχέδιο που θυμίζει τη συμμετρία της Art Deco και που, όταν κρατείται σε μια συγκεκριμένη γωνία, αποκτά ένα όμορφο καμπυλόγραμμο σχήμα».

«Συμμετείχα στο project με πολύ ενθουσιασμό», είπε η Kate Moss, «μεγάλη τιμή να κάνω κάτι που έκανε και η Μαρία Αντουανέττα, - τον 18ο αιώνα- που ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Η σαμπάνια ήταν πάντα συνδυασμένη με τη γιορτή και την ευτυχία και τη διασκέδαση κι εγώ το διασκέδασα πολύ όλο αυτό!»



Η παρουσίαση του ποτηριού - έργου τέχνης θα γίνει από την Kate Moss στο λονδρέζικο εστιατόριο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)