Lifestyle

22 Αυγούστου 2014 14:33

Γιατί τρέχει και δεν φτάνει η Pippa Middleton

Η Pippa Middleton έγινε «καπνός» στη διάσημη Kings Road μόλις είδε τους παπαράτσι να έχουν πάρει θέση για να την φωτογραφίσουν.

-

Όπου φύγει φύγει η αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ Kate Middleton, Pippa Middleton.

Να τρέχει στο δρόμο Kings Road του Λονδίνου εθεάθη αυτές τις ημέρες η Pippa Middleton, και ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από το να ξεφύγει από τους παπαράτσι που την ακολουθούν σε κάθε βήμα.

Η 30χρονη εμφανίστηκε ντυμένη λιτά και απέριττα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ να κάνει τα ψώνια στα μαγαζιά του Kings Road. Τα σχέδια της όμως άλλαξαν μόλις αντιλήφθηκε τους φωτογράφους... Έτσι, σταμάτησε τα ψώνια και το έριξε στο τζόκινγκ μήπως και τους ξεφύγει, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Η Middleton έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο λόγω των διάσημων οπισθίων της, κάτι που όπως έχει πει η ίδια δεν το περίμενε: “Αισθάνθηκα ότι υπόκειμαι σε δημόσιο bullying κατά κάποιον τρόπο, ειδικά όταν διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν. Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς, κοιτάζει την αρνητική πλευρά. Είναι δύσκολο γιατί προσπαθώ να πορευτώ στο δρόμο μου και να ζήσω μια φυσιολογική ζωή όπως κάθε 30χρονη κοπέλα”.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)