Γενικά

13 Αυγούστου 2014 12:50

Η απίστευτη γκάφα στο twitter και η ανατριχιαστική σύμπτωση στο BBC

Το απίστευτο αλαλούμ στα socialmedia, από χρήστες που… παράκουσαν και «πέθαναν» τον λάθος Γουίλιαμς, ενώ ανατριχίλα προκάλεσε μια εκπομπή του BBC.

-

Σοκ στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία, αλλά και στους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου του Ρόμπιν Γουίλιαμς. Θρήνος ξέσπασε στα social media με τους χρήστες να μοιράζονται διαδικτυακά τη θλίψη τους για τον χαμό του μεγάλου ηθοποιού.

 Υπήρξαν όμως και κάποιοι που… παράκουσαν κι έτσι «έκλαιγαν» για τον χαμό ενός άλλου Γουίλιαμς, του Ρόμπι, πρώην μέλους του συγκροτήματος Take That… Οι δακρύβρεχτες αναρτήσεις για το θάνατο του 40χρονου Βρετανού καλλιτέχνη «πλημμύρισαν» σε χρόνο ρεκόρ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….

 «Αναπαύσου εν ειρήνη Ρόμπι Γουίλιαμς. Η μουσική σου θα μας λείψει», «Οι Take That είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τι θλιβερό», «Τι κρίμα», «Βρίσκεσαι τώρα με τους αγγέλους» και άλλες πολλές ήταν οι αναρτήσεις των χρηστών του Twitter, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρτούσαν μουσικά βίντεο και φωτογραφίες του Βρετανού τραγουδιστή.

 

 

Ανατριχιαστική ήταν όμως και η μετάδοση από το BBC ενός επεισοδίου της σειράς καρτούν Family Guy λίγα λεπτά πριν τον θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς.



Στο επεισόδιο αυτό ο Πίτερ Γκρίφιν έχει την ικανότητα να μετατρέπει όποιον ακουμπά σε Ρόμπιν Γουίλιαμς. Όλα ξεκινούν όταν κάποια στιγμή παρακολουθώντας μια τηλεοπτική εκπομπή ακούει τον παρουσιαστή να προσβάλει τον διάσημο ηθοποιό και τότε βγαίνει στο δρόμο και κατηγορεί τον Θεό ότι μισεί τον Ρόμπιν Γουίλιαμς λίγο πριν τον χτυπήσει κεραυνός με αποτέλεσμα να αποκτήσει την ξεχωριστή αυτή ικανότητα.

Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με τον Πίτερ Γκρίφιν να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ενώ η προβολή του ολοκληρώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την δημοσιοποίηση της είδησης του θανάτου του Γουίλιαμς.

Για «ανατριχιαστική σύμπτωση» έκανε λόγο εκπρόσωπος του βρετανικού καναλιού…

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)