Σινεμά

08 Αυγούστου 2014 17:50

Αποκάλυψε ότι έκοψε το σεξ η Μέγκαν Φοξ!

Η πανέμορφη 28χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι δεν κάνει πια σεξ και εξήγησε τον λόγο.

-



Τέλος στις σεξουαλικές επαφές της με τον σύζυγό της , Μπράιαν Όστιν Γκριν, έχει βάλει αυτή την περίοδο η Μέγκαν Φοξ, όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξή της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Entertainment Tonight, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Teenage Mutant Ninja Turtles».

Η διάσημη ηθοποιός, που γέννησε πρόσφατα τον δεύτερο γιο της, εξήγησε τον λόγο και αυτός δεν είναι άλλος από το παιδί της. «Ο 2χρονος γιος μου (Νώε) κοιμάται στο κρεβάτι μαζί μας, οπότε πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση», ανέφερε σχετικά.



Η Μέγκαν Φοξ, που υποδύεται την Έιπριλ Ο Νιλ στα Χελωνονιτζάκια, εμφανίστηκε την Τετάρτη στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας λιτή, αλλά εντυπωσιακή.



Την ίδια ημέρα, η πανέμορφη ηθοποιός, παραβρέθηκε στο σόου του Τζίμι Φάλον, για την προώθηση της νέας της ταινίας και δεν έχασε την ευκαιρία να αναδείξει κι άλλα της ταλέντα, όπως στη ζωγραφική και τα παιχνίδια. Στη διάρκεια του σόου έπρεπε να εξηγήσει - μεταξύ άλλων - με σχέδιο τη λέξη «selfie» και τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία.









12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)