Γενικά

07 Αυγούστου 2014 17:37

«Έβγαλε γλώσσα» ο Λαβέτσι και η συνέχεια… ακατάλληλη

Ακατάλληλες για ανηλίκους ήταν οι φωτογραφίες με τις πολύ προσωπικές στιγμές του Αργεντίνου επιθετικού Εζεκιέλ Λαβέτσι που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

-

«Φωτιά» έχει πάρει το διαδίκτυο με τις «πικάντικες» φωτογραφίες του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Εζεκιέλ Λαβέτσι, με τη σύζυγό του σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Ο Αργεντίνος επιθετικός διακρίνεται να ερωτοτροπεί με τη γυναίκα του… με kinky διάθεση… φορώντας πηλίκιο αστυνομικού στο κεφάλι.

Σε μία από αυτές ο Λαβέτσι εμφανίζεται έτοιμος να ευχαριστήσει τη σύντροφό του με τη γλώσσα του και η συγκεκριμένη είναι αυτή που έχει πυροδοτήσει τα περισσότερα σχόλια, ορισμένα από αυτά με αρκετή χιουμοριστική διάθεση.

Με αφορμή τη φημολογούμενη μετακίνηση του Λαβέτσι στη Λίβερπουλ, δημοσιεύθηκαν με τη βοήθεια του Photoshop φωτογραφίες του πρώην στράικερ των «Κόκκινων», Λουίς Σουάρεζ, να θέλει να δαγκώσει… εκεί που ο Λαβέτσι ετοιμάζεται να γλύψει.

Όπως καταλαβαίνετε, το περιεχόμενο είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)