Lifestyle

22 Ιουλίου 2014 13:13

Ο Πρίγκιπας Γεώργιος έγινε ενός έτους

Τον πρώτο χρόνο ζωής του έκλεισε ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, το πιο διάσημο μωρό του κόσμου.

-

Ο Πρίγκιπας Γεώργιος έγινε ενός έτους και οι Βρετανοί καμαρώνουν το διάδοχο του θρόνου τους.

Θα περίμενε κανείς πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μεγαλειώδεις εκδηλώσεις από τα πρώτα γενέθλια του διασημότερου μωρού στον κόσμο, αλλά οι προσδοκίες έπεσαν στο κενό.

Ένας μόνο φωτογράφος είχε πρόσβαση στο περιβάλλον της πριγκιπικής οικογένειας και από εκεί δόθηκαν και οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα.

Ο πρίγκιπας με τους γονείς του επισκέφτηκαν την ημέρα των γενεθλίων του την έκθεση «Πεταλούδας» στο Εθνικό Μουσείο Ιστορίας της Βρετανίας και από εκεί είναι και οι μοναδικές φωτογραφίες του.

Η εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον Δούκισσας του Κέιμπριτζ ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2012, μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, λόγω ναυτιών από τις οποίες υπέφερε. Ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 2013, στο ίδιο νοσοκομείο με αυτό που είχε γεννήσει η Νταϊάνα τον πατέρα του, κάτι το οποίο έκανε αναπόφευκτες τις συγκρίσεις μεταξύ των δύο οικογενειών.

Η διαφορά ήταν ότι ο Γεώργιος έφυγε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γουίλλιαμ, με τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν ασταμάτητα, όπως και στο πρώτο ταξίδι του, τα πρώτα βήματά του και όπως θα συμβαίνει για το υπόλοιπο της ζωής του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)