Σινεμά

16 Ιουλίου 2014 11:31

Λοκάρνο 2014: Παγκόσμια πρώτη για το Lucy με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον

Πρεμιέρα με νέα ταινία του Λικ Μπεσόν θα κάνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο.

-

Το «Lucy», η νέα ταινία του γάλλου σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν θα ανοίξει την αυλαία για το 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο που φέτος διεξάγεται από τις 6 έως και τις 16 Αυγούστου.

Μετά το ρόλο της εξωγήινης στο «Under the Skin», η 29χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στη νέα ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη του «Απέραντο Γαλάζιο», η οποία υιοθετεί τον ρόλο του κακού κοριτσιού και δηλώνει έτοιμη για όλα. 

Η ταινία «Lucy» σηματοδοτεί το μεγάλο comeback του Λικ Μπεσόν, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν είχε στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες.

Θυμίζοντας τις καλές εποχές με το «Νικίτα», το «Lucy» αφηγείται την ιστορία του ομώνυμου κοριτσιού που αναγκάζεται να γίνει έμπορος ναρκωτικών, αλλά μετά από λάθος καταπίνει τα ναρκωτικά που μεταφέρει στο σώμα της και αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις τις οποίες θα χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Σύμφωνα με το σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο Μπεσόν, οι δυνάμεις αυτές της επιτρέπουν να απορροφά αυτόματα κάθε είδους γνώση, να κινεί αντικείμενα με το μυαλό της και να μην νιώθει πόνο.

Το «Lucy» αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Αυγούστου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)