Lifestyle

11 Ιουλίου 2014 13:44

Τέλος για το βίντεο με «καυτά» μοντέλα στις πτήσεις της Air New Zealand

Στοπ έβαλε αεροπορική εταιρεία στα βίντεο με μοντέλα-πειρασμό που έδιναν οδηγίες ασφαλείας στους επιβάτες πριν την απογείωση.

-

Οι επιβάτες της αεροπορικής δεν θα έχουν πια τη χαρά να απολαμβάνουν -έστω και εικονικά- τα σέξι μοντέλα, καθώς το βίντεο σταμάτησε να χρησιμοποιείται στα αεροπλάνα της εταιρείας.

Ο λόγος για το βίντεο της αεροπορικής εταιρείας Air New Zealand στο οποίο «καυτές» καλλονές του Sports Illustrated έδιναν με το δικό τους μοναδικό τρόπο στους επιβάτες τις απαραίτητες οδηγίες πριν την απογείωση. Οι αντιδράσεις όμως στο Διαδίκτυο δεν ήταν λίγες και μάλιστα σύντομα μαζεύτηκαν υπογραφές ώστε το βίντεο να σταματήσει να χρησιμοποιείται. Σύμφωνα με τη θέση που υιοθέτησαν, το γυναικείο σώμα χρησιμοποιούταν με σεξιστικό τρόπο στο βίντεο.

Λίγο αργότερα το βίντεο σταμάτησε να χρησιμοποιείται στα αεροπλάνα της εταιρείας, με πολλούς να λένε ότι η κίνηση ήταν αποτέλεσμα των αντιδράσεων.

Η εκπρόσωπος της Air New Zealand πάντως είπε ότι απλώς τελείωσε η περίοδος διάρκειας της συγκεκριμένης διαφημιστικής προβολής του Sports Illustrated και επανήλθε το «κανονικό» βίντεο.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)