Σινεμά

04 Ιουλίου 2014 16:56

H πρώτη φωτογραφία του Henry Cavill ως Superman

Ο Superman δεν δείχνει ιδιαίτερα ευτυχής από τις καιρικές συνθήκες στο Gotham.

-


Η Warner Bros. ανάρτησε στο twitter φωτογραφία του Henry Cavill να στέκει αγέρωχος με το «S» στο στήθος παρόλο που πέφτει έντονη βροχή. Η πρώτη φωτογραφία του Henry Cavill ως Superman στην ταινία «Batman v Superman: Dawn of Justice» παραπέμπει στην εμφάνιση του Man Of Steel, αλλά είναι πολύ πιο… υγρή.

Της εικόνας του Cavill  προηγήθηκε η φωτογραφία του  Ben Affleck ως Batman.Ο σκηνοθέτης του «Batman v. Superman: Dawn of Justice», Zack Snyder, μίλησε στη USA Today για τη φύση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των δυο ηρώων στην ταινία που γυρίζεται αυτή την περίοδο στο Detroit. Το «v» στον τίτλο αντί για το «vs» υποδηλώνει ότι δεν θα υπάρξει ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ των δυο υπερ-ηρώων.

Ο Snyder εκμεταλλεύτηκε την 75χρονη ιστορία του Batman για να προσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο ο Bruce Wayne και το alter ego του θα αποδοθεί στο πανί. Το «Dawn of Justice» θα περιλαμβάνει έναν πιο κουρασμένο Batman, εναρμονισμένο με την οπτική του Christopher Nolan. 

To «Batman v. Superman: Dawn of Justice» θα είναι στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάιο του 2016.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)