Lifestyle

01 Ιουλίου 2014 15:00

Η Cameron Diaz όπως δεν την έχετε ξαναδεί...

Η 42χρονη Κάμερον Ντίαζ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Esquire για το τεύχος Αυγούστου και βάζει «φωτιά» στα καλοκαιρινά όνειρα των ανδρών.

-

Όταν αποφασίζει να μιλήσει προκαλεί, αλλά περισσότερο προκαλεί όταν αποφασίζει να… «γδυθεί». Ο λόγος για την διάσημη ηθοποιό Cameron Diaz που έχει παραδεχτεί ότι στο παρελθόν είχε ερωτική εμπειρία με το ίδιο φύλο, είναι υπέρ της πολυγαμίας, έχει δηλώσει ότι δεν ψάχνει για τον «τέλειο άντρα» και πολύ πρόσφατα βγήκε στους… κινηματογράφους το δικό της «sex tape» - που όμως πρόκειται απλά και μόνο για τον τίτλο της τελευταίας της ταινίας.

Και σαν να μην είναι όλα αυτά αρκετά, η Cameron Diaz αποφάσισε ότι θέλει να ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη και με το κορμί της και όχι μόνο με τις δηλώσεις της.

Φόρεσε τα μαύρα κορμάκια της, που άλλοτε αφήνουν ακάλυπτες και άλλοτε τονίζουν τις καμπύλες και κοιτάζει λάγνα τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Esquire.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)