Lifestyle

16 Ιουνίου 2014 14:20

Μπαλαρίνα ετών... 27 το νέο αμόρε του Μικ Τζάγκερ

Η γνωριμία του Μικ Τζάγκερ με την κατά 43 χρόνια νεότερή του Αμερικανίδα έγινε στα παρασκήνια συναυλίας των Rolling Stones.

-

Στις αρχές Ιουνίου ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το Μικ Τζάγκερ στο μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ζυρίχη σε τρυφερά ενσταντανέ με νεαρή μελαχρινή. Τότε, οι φήμες πως ο τραγουδιστής των Rolling Stones ήταν ξανά ερωτευμένος και πως είχε βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της μυστηριώδης γυναίκας, σχεδόν τρεις μήνες μετά την αυτοκτονία της επί 13 χρόνια σύντροφός του, Λόρεν Σκοτ, οργίαζαν.

Τελικά αποκαλύφθηκε στον ξένο Τύπο ότι πρόκειται για μία Αμερικανίδα μπαλαρίνα. Η Μέλανι Χάμρικ είναι 27 ετών και γνωρίζει τον Μικ εδώ και αρκετό διάστημα.

Η γνωριμία του γερόλυκου της ροκ σταρ με την κατά 43 χρόνια νεότερή του Αμερικανίδα έγινε στις 6 Μαρτίου όταν η 27χρονη μπαλαρίνα και κάποιοι άλλοι χορευτές του American Ballet Theatre μπήκαν στα παρασκήνια συναυλίας των Rolling Stones και γνώρισαν τα μέλη του συγκροτήματος.

Κατά την πρώτη τους συνάντηση δεν ήταν δεσμευμένος μόνο ο Τζάγκερ - η σύντροφός του αυτοκτόνησε μετά από λίγες ημέρες - αλλά και η Χάμρικ ήταν αρραβωνιασμένη με έναν 46χρονο χορευτή της ομάδας της.

Ο ρόκερ και η μπαλαρίνα συναντήθηκαν ξανά σε ένα κλαμπ κάποιες εβδομάδες αργότερα και φαίνεται ότι τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Η νεαρή χορεύτρια δεν έχει πάρει πολύ θετικά τα φώτα της δημοσιότητας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κλειστεί στο διαμέρισμα της, αρνούμενη να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)