Lifestyle

14 Ιουνίου 2014 16:39

Το σι-θρου της Κιμ Καρντάσιαν… άφησε λίγα στη φαντασία

«Έβγαλε μάτια» το αποκαλυπτικό σι-θρου μπλουζάκι με το οποίο εμφανίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν στο Μουσικό φεστιβάλ Μποναρού.

-



Η Κιμ Καρντάσιαν «μαγνήτισε» για ακόμη μία φορά τα βλέμματα με την σέξι εμφάνισή της την Παρασκευή το βράδυ στο Μουσικό φεστιβάλ Μποναρού στο Τενεσί, στο οποίο συμμετείχε ο σύζυγός της Κένι Γουέστ.

Την ώρα που ο διάσημος ράπερ ανέβηκε στη σκηνή, η 33χρονη τηλεπερσόνα φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της και τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία. Φορώντας ένα σέξι σι-θρου μπλουζάκι, ένα σουτιέν στο χρώμα του δέρματος κι ένα τζάκετ, η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε στο κέντρο της σκηνής, μπροστά σε 100.000 θεατές, αφήνοντας… λίγα στη φαντασία.

Το ντύσιμό της τόνισε το πλούσιο μπούστο της και η ίδια φρόντισε να μοιραστεί τη στιγμή με τους θαυμαστές της, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram από την  «καυτή»  εμφάνισή της.



Την Παρασκευή, η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε επίσης στο instagram και selfies φωτογραφίες της με ένα λευκό μαγιό από το πρόσφατο 2ο γαμήλιο ταξίδι της με τον Κένι Γουέστ στο θέρετρο Punta Mita στο Μεξικό.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)